JA, MAHALAC – Dragan Marinković Maca


Maca mahalac

Ulaznice za beogradsku premijeru popularne sarajevske komedije „Ja, mahalac“ od 01.11. su puštene u prodaju. Kabare, kojeg je od premijere, 4. Maja do danas videlo više od 50 hiljada ljudi, beogradskoj će se publici predstaviti u subotu, 29. Novembra, u Domu Sindikata. Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata i na svim prodajnim mestima Ticketline. 

Komedija „Ja, mahalac“ je najveći pozorišni hit u Bosni i Hercegovini. Stekla je ogromne simpatije gde god je igrana, a samo je u Sarajevu izvedena 10 puta i to tri puta u velikoj dvorani BKC-a pred tri hiljade posetilaca.

Ekipa hit komedije „Ja, mahalac“ već je početkom leta rezervisala termin za dolazak u Beograd, a kažu da jedva čekaju da zaigraju ispred beogradskom publikom za koju su čuli da obožava sarajevski humor. Odmah nakon Beograda mahalci nastavljaju turneju po svim gradovima Srbije.

Ja Mahalac je u stvari komedija o muško-ženskim odnosima koja na provokativan i duhovit način kritikuja današnje pomodarstvo, primitivizam, snobizam, pohlepu za materijalnim dobrima i u formi pripovedanja uz izvedbu popularnih songova, na zabavno-poučan način publiku proziva, opominje i nasmejava,komentariše fenomene današnjice od eskort dama do papučara i problema u seksu, da bi na kraju izneo poruku života: Veruj u ljubav. Nosilac glavne uloge je poznati glumac i šoumen Dragan Marinković Maca, široj publici poznat kao voditelj reality-showa Operacija trijumf.

„Ja, mahalac“ je pozorišni prikaz teksta Indire Kučuk-Sorguč u režiji Mirele Trepanić. Biće realizovana u produkciji producentske kuće GMR iz Beograda, a Dragana Marinkovića Macu će na klaviru pratiti Nera Čičić.

Nema komentara