Slike Svilar-Kemo


Letnja turneja Kemala Montena po Crnoj Gori i Crnogorskom primorju koja je pocela 24.07. koncertom u Plavu na danima borovnice nastavljena je koncertima u Ulcinju, Kotoru, Herceg Novom, Baru, Trebinju, Petrovcu i zavrsena je 10.08.2009. velikim koncertom u Novom Pazaru u sklopu festivala Stari Grad. Tokom citave turneje specijalni gost na svim Kemalovim koncertima je bio Dusan Svilar koji je osim pevanja, pokazao svoje umece i na klaviru.
Koncerti su bili vise nego uspesni, gde god su nastupali trazila se ulaznica vise, a pored Kemala Montena publika je sa odusevljenjem docekala i mladog Svilara pred kojim je ocito duga i uspesna karijera.
Turneju je organizovao menadzer producent Dragoslav Gane Pecikoza koji ce ujedno uz dogovor sa Sasom Popovicem a u sklopu Grandove produkcije od sad voditi karijeru Dusana Svilara. Vec je u fazi odabira kompozicija za novi CD koji bi se trebao pojaviti na trzistu do kraja godine.
Kemal Monteno se sprema za turneju po Hrvatskoj, gde ce mu specijalni gost na svim koncertima takodje biti Dusan Svilar.

Nema komentara